Pagina 1 van 1

Copyright

Geplaatst: 03 sep 2020, 19:03
door Paul
Op deze website rust auteursrechtelijke bescherming. Deze site is bestemd voor eigen gebruik of gebruik door onze leden, waarbij het niet is toegestaan onderdelen, teksten en foto’s van deze website te verveelvoudigen en verspreiden, anders dan door het downloaden en bekijken daarvan op een enkele computer, en/of het printen van een enkele foto of tekst. Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van BMWe24.nl is het op geen enkele wijze toegestaan deze website beschikbaar te stellen op een netwerk of te framen.

Gebruiksrecht

Indien u afbeeldingen, video’s of teksten ter beschikking heeft gesteld aan BMWe24.nl, geeft u hiermee gebruiksrecht aan BMWe24.nl om deze afbeeldingen, video’s of teksten te gebruiken op deze website. Indien het geplaatst wordt op het forum, geeft u ook volledig gebruiksrecht voor het plaatsen van deze afbeeldingen, video’s of teksten elders op de website BMWe24.nl en op door BMWe24.nl gehoste sociale media pagina’s. U behoudt echter ten alle tijden eigendomsrecht van uw afbeeldingen, video’s of teksten, u geeft enkel volledig gebruiksrecht af. Dit recht vervalt niet bij verhandeling door de oorspronkelijke maker of eigenaar van de foto.

Verwijderen EXIF data

Als je een geregistreerde gebruiker bent en afbeeldingen naar de site upload, moet je voorkomen dat je afbeeldingen uploadt met daarin EXIF GPS locatie gegevens. Bezoekers van de website kunnen de afbeeldingen van de website downloaden en de locatiegegevens inzien.